Reforma integral eixample, Barcelona

Reforma integral a la Gran Via de Barcelona,
Es tracta d’un pis de 150m2, el qual hem reformat de manera integral. Disposa de 4 habitacions, saló-menjador, cuina i 3 banys.
Hem respectat alguns elements originals, com les portes, les quals hem reparat i pintat. Sostres alts i motllures, que també hem volgut mantenir.
Per a la cuina, s’ha dissenyat una illa central equipada amb calaixeres d’emmagatzematge i un espai prolongat de barra, ideal per a desdejunis o com a lloc de reunió mentre estem cuinant.
Metras de l’illa, tenim en forma de L els fogons i la zona d’aigües, a més de la nevera i la columna per al forn microones.
Per al paviment hem volgut donar la continuïtat amb el mateix parquet que la resta del pis, excepte en la zona de l’illa, on hem plantejat una catifa de mosaic hidràulic. Aquest disseny realça la zona de l’illa i segueix amb l’estètica original del pis, encara que amb un toc contemporani. La cuina es comunica amb el menjador a través d’una finestra, que hem remarcat amb ferro negre i cuarterón, aquesta ens permet el pas de llum, que arriba a través del saló i una comunicació visual d’espais, molt agradable.
Per al color de les parets, hem triat un to molt càlid torrat, que contrasta amb el blanc de les portes i els sostres.
Per a la reforma dels tres banys, s’han triat peces diferents per a cada bany, encara que van en la mateixa línia. Destaca la condícia, on hem optat per la pintura en les parets, excepte en la zona de la pica, on hem col·locat una tirada vertical d’enrajolat, que va donis del sòl al sostre. Tot això il·luminat mitjançant un led, per a potenciar aquest detall. La rajola triada per a aquest detall, és la clàssica metre bisellada, en color blanc brillant.
Tot el pis s’ha equipat amb noves instal·lacions, una reforma completa on hem cuidat tots els detalls per a aconseguir un resultat òptim.

Skills

Posted on

6 - novembre - 2019